ponedeljek, 24. marec 2008

ELEKTRONIKA PONOVNO OSVAJA CELJE

Elektronika ponovno osvaja Celje... zelo časopisni naslov za tole blogersko objavo, vendar je kar na mestu, saj se je v soboto zgodil prvi odmevnejši elektronski dogodek po nekaj letnem premoru. 
Prvič sem povohal takšno elektronsko masovko in zadeva je super. Kar se pa fotografiranja tiče...ma vsi bi se radi slikali! Nastalo je kar nekaj fotografij, objavljam nekaj izbranih, ostale pa se bodo v kratkem selile na en masovni fotografski račun www.flickr.com ali kaj podobnega. Sporočim ko ga usposobim. Lep pozdrav do naslednjič....





















7 komentarjev:

Mr. Webso pravi ...

ne morm verjet, da so dude še vedno popularne ;)
no pa tudi ženske so še vedno podobno slečene-in to je prav ;)

fotke pa dogajajo...prav vidi se akcija

Anonimni pravi ...

WEBSO MY MAN, vse lepo in prav, sam ko bi mi kdo namesto wodke in redbull-a, malce čudežnih krogljic dal...borovničke so še vedno zakon..

sej še bo....FIFYTHEGREATEST

Mr. Webso pravi ...

haha....si hoto rečt pojočih kroglic ;)

Matej pravi ...

Hvala za komentarje...je fino videt da se neki dogaja še okrog komentarjev. Kaj je mr. Webso, na naslednjo masovko pa gremo v večjem številu a ne?

Anonimni pravi ...

Pa dragi Matej, jaz menim, da je bistvo bloganja odziv na tako lepo dodelan in vložen trud. Res je, da je plod tega tvoje veselje do teh stvari, zato pa te nagrajujemo ...skromno, z obiski, komentarji in tako te izzivamo na nove podvige.

FIFYTHEGREATEST

Mr. Webso pravi ...

vežda gremo, če bom le vedel za žur...zadnje čase mi namreč kr zaporedoma uhajajo ;)
se vidmo

Anonimni pravi ...

hmmm... tako glasna muzika, da se ti tresejo notranji organi, dude, plastične cote, visoka temperatura in vlažnost zaradi umetne megle in posledično nepogrešljivi vonj po švicu, ki ga ne ubija več vonj po cigaretnem dimu....
aja, pa še načvekani mladoletniki...
kdo še rabi kej več za dober žur???

sej viham zej nos, pa se delam fino, sam priznam da mivčasih paše taka scena ;) brez magičnih kroglc. ja fifi, tut men so borovničke zakon ;)
aja, drgačso pa kul fotke. sam ka ni pust že mim? očitno so se eni odločl še enkrat pomlad poklicat. je#### sneg!

mojca